DP-Projects: elektriciteit en domotica op maat

Naar navigatie Naar inhoud
Menu

Verlichting, voor woning en bedrijf

Verlichting bepaalt in hoge mate de sfeer in een interieur. Het kan de ruimte een heldere indruk geven, een warme sfeer creëren en een gepaste uitstraling geven. Alleen de keuze van armaturen die passen bij het interieur is niet voldoende. Het integreren van dimming of de mogelijkheid om vooraf geprogrammeerde accenten te voorzien zijn mogelijk.

DP-Projects realiseert al uw verlichting gaande van inbouwverlichting, spots, verlichting op railsystemen tot en met de hangende of staande armaturen. Ook geautomatiseerde buiten- en tuinverlichting behoort tot ons vakgebied. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis lichtplan op maat van uw woning.

Artikels

Verlichting

LED verlichting

LED verlichting wordt steeds vaker in ons interieur of als buitenverlichting toegepast. LED lampen hebben een lange levensduur, een laag stroomverbruik en geven een grotere lichtstroom dan gloeilampen. LED lampen zorgen daarom voor een zuinigere verlichting dan andere lichtbronnen.

Industriële verlichting

Wij zijn gespecialiseerd in de realisatie en installatie van energiezuinige industriële binnen- en buitenverlichting. Onze diensten omvatten de analyse van de bestaande verlichting alsook het installeren van een energie-efficiënter alternatief door middel van een ruim gamma verlichtingstechnieken en armaturen.

Verlichting op maat

Welke verlichting is er nodig voor welke toepassing? DP-Projects zoekt het voor u uit. Professioneel advies over schakelaar, lichtbron, armatuur, lichtsterkte, ... op maat is onze specialisatie. Of het nu gaat om verlichting van uw woning, winkel, kantoor, hotel of industrie wij zorgen voor advies, ontwerp en lichtberekening. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als renovatie en voor binnen- en buitenverlichting.